top of page

Kennis van processen,
daar draait het om!

Alles is een proces. Vanuit die gedachte gaan onze medewerkers aan de slag met projecten op het gebied van procesmanagement, informatiemanagement en projectmanagement. Door procesmatig te werk te gaan, creëren wij overzicht en zorgen wij dat alle betrokkenen dezelfde taal spreken.

Procesmanagement

Procesmanagement draait om continue verbetering door het beschrijven (plan), besturen (do), analyseren (check) en verbeteren (act) van processen. Met behulp van methoden als Lean en Six Sigma helpt Trices organisaties effectiever en efficiënter te werken en voortdurend hun kwaliteit te optimaliseren. Trices biedt hulp bij de digitalisatie van processen of bij het aanpassen van processen bij veranderende wetgeving, marktomstandigheden of implementatie van nieuwe systemen. Meer weten? Kijk op onze procesmanagement pagina.

Informatiemanagement

In elk bedrijfsproces wordt informatie ontvangen, gecreëerd en gebruikt, waarbij de toenemende hoeveelheid informatie door digitalisering organisaties informatie afhankelijker heeft gemaakt. Trices ziet informatiemanagement als het gebalanceerd managen van centrale componenten binnen het negenvlaksmodel. Dit model brengt strategie, structuur en uitvoering in harmonie met de business, informatie en technologie. Meer weten? Kijk op onze informatiemanagement pagina.

Human Resource Management

De juiste inzet van Human Resource Management biedt organisaties de mogelijkheid om haar mensen zo duurzaam en efficiënt mogelijk in te zetten om gewenste doelstellingen te bereiken. Onze HR-professionals, zowel junior als senior, dragen vanuit een focus op optimalisatie van processen en veranderingsmanagement bij aan het succes van organisaties, zowel in de profit- als non-profitsector. Meer weten? Neem een kijkje op onze HRM-pagina.

Projectmanagement

Trices biedt ervaren projectmanagement consultants, die zich richten op de organisatie, voorbereiding, planning, uitvoering en succesvolle afronding van projecten. Of het nu gaat om kort cyclisch werken, Agile-methodologieën of andere benaderingen, onze ervaren consultants zijn flexibel in de ondersteuning op elk gewenst niveau binnen jouw organisatie. Naast projectmanagement heeft Trices ook consultants in dienst die gespecialiseerd zijn in PMO (Programma Management Ondersteuning). Zij kunnen Projectleiders of de CEO van organisaties effectief ondersteunen om complexiteit van projecten rust en structuur aan te brengen. Ontdek meer op onze projectmanagement pagina.

Wetgeving

Bij Trices begrijpen we het belang van naleving van wetgeving voor organisaties. Of het nu gaat om de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) of de komst van de Omgevingswet, wij bieden up-to-date expertise en ondersteuning. Onze focus ligt op het begeleiden van organisaties bij het implementeren van wetgeving, het optimaliseren van processen bij veranderingen en het verkrijgen van certificeringen zoals ISAE of ISO. Ontdek hoe Trices jouw organisatie kan helpen om compliant te blijven en succesvol te navigeren in een dynamische regelgevingsomgeving. Voor meer informatie, bezoek onze wetgevingpagina.

bottom of page