HRM

Human Resource Management (HRM) heeft als doel het menselijk kapitaal binnen de organisatie in te zetten op de meest duurzame en efficiënte manier.

 

Human Resource Management (HRM) helpt organisaties met de inzet van menselijk kapitaal. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om op een meer flexibele basis een HR professional in te zetten. De interim HR professional bindt zich voor een vooraf bepaalde periode aan je organisatie, zoals voor tijdelijke invulling van zwangerschap, bij tijdelijk capaciteitsgebrek en/of bij speciale HR projecten.

 

Trices en HRM

Trices heeft opdrachtgevers in commerciële organisaties maar ook bij de gemeenten en rijksoverheid.

De HR professionals die aangesloten zijn bij Trices zullen vanuit een HR standpunt een bijdrage leveren aan het succes van de organisatie door de doelstellingen van de organisatie centraal te stellen, in het werk en alle acties die hier uit voortvloeien. Vaak staat in de opdrachten een vraag rondom optimalisatie van processen, gecombineerd met veranderingsmanagement centraal.

Binnen Trices zijn zowel junior als senior HR consultants actief.

 

Naast onze eigen medewerkers heeft Trices een netwerk van Trilancers, die wij kunnen inzetten bij een speciale vraag of een vraag uit een bepaalde branche, zoals de zorg.

 

 

Trices HR Netwerk 

 

Binnenkort richten wij het Trices HR Netwerk op.  

Binnen dit netwerk van senior HR professionals zal kennis worden gedeeld en ervaring worden uitgewisseld.

Vanuit dit netwerk zullen we workshops, bedrijfsbezoeken maar ook gezellige borrels gaan organiseren.

 

Interesse om je bij dit netwerk aan te sluiten, neem dan contact op met Monique Hoogduin: info@trices.nl

Kennis van Processen, daar draait het om!