top of page

Projectmanagement

Projectmanagement, ook wel projectbeheer genoemd, gaat in op de manier waarop projecten worden georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond. Het is het werk van projectleiders en omvat vaak verschillende deelprojecten met bijbehorende teams en teamleiders.

Trices en Projectmanagement

In een tijd van snelle veranderingen binnen en buiten organisaties wordt projectmatig werken steeds belangrijker. Trices biedt uitgebreide ondersteuning op het gebied van projectmanagement op elk gewenst niveau binnen een organisatie. Of er nu kort cyclisch, op de Agile, LEAN of een andere manier wordt gewerkt, onze ervaren en breed opgeleide consultants kunnen in alle situaties goed uit de voeten. We hebben ervaring met het werken bij gemeenten, ministeries en diverse profit organisaties.

Onze Aanpak

Met veel ervaring in het beheersen, coördineren en stroomlijnen van projecten kunnen wij flexibel inspelen op de behoeften van onze klanten. Door de toenemende complexiteit van projecten en programma’s, worden project- en programmamanagers tegenwoordig vaak ondersteund door één of meerdere projectmanagement officers (PMO’ers).

Bij Trices hebben we niet alleen projectmanagers maar ook PMO’ers beschikbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op!

Behoefte aan meer informatie? Ga hier naar onze contactpagina.

bottom of page