top of page

Trices is...

...persoonlijk, deskundig, gepassioneerd en resultaatgericht.

Welkom bij Trices:
Jouw Partner in Organisatieontwikkeling en Groei

'Bij Trices geloven we in de kracht van persoonlijke benadering, gepassioneerde
toewijding en expertise die de basis vormen voor succesvolle dienstverlening. Wij zijn meer dan alleen een adviesbureau; we zijn jouw partner in het realiseren van ambitieuze doelen en het ontwikkelen van zowel organisaties als individuen.'


Joep Pruijn - Eigenaar Trices

Waarom Trices?

Betrokkenheid en Passie: Trices staat bekend om zijn betrokkenheid en passie voor wat we doen. We gaan verder dan slechts dienstverlening; we zetten ons in om jouw ambities waar te maken.

Topkwaliteit Personeel: Onze deskundige en toegewijde medewerkers vormen de ruggengraat van onze organisatie. Bij Trices beschikken we over een team van professionals met brede kennis en specialismen die klaarstaan om jou te ondersteunen.

Breed Netwerk: Wij geloven in de kracht van samenwerking. Trices brengt niet alleen expertise, maar ook een uitgebreid netwerk van professionals met zich mee. Samen streven we naar optimale resultaten.

Prijs/Kwaliteit Verhouding: Bij Trices begrijpen we het belang van waar voor je geld. Wij streven naar een goede prijs/kwaliteit verhouding in al onze dienstverleningen, zodat jij de beste waarde krijgt voor je investering.

Onze Unieke Aanpak

Trices onderscheidt zich door een procesgerichte benadering. We geloven dat het vinden van oplossingen begint bij het begrijpen van de processen binnen een organisatie. Onze aanpak is niet alleen resultaatgericht maar ook gericht op duurzame groei en ontwikkeling.

Bij Trices zijn we er trots op dat we niet alleen diensten aanbieden; we bieden een partnerschap aan waarbij we jouw visie omzetten in concrete resultaten. Neem contact met ons op en ontdek wat Trices voor  jouw organisatie kan betekenen. Samen realiseren we ambities met passie, expertise en een op maat gemaakte aanpak.

Consultant worden bij Trices?

Heb jij een HBO- of WO-diploma, heb je affiniteit of ervaring met proces-, project-, informatiemanagement of HRM en wil je aan de slag als consultant? Neem dan contact op met Joep Pruijn via de gegevens hieronder, neem een kijkje op onze vacaturepagina of vul ons contactformulier in.

bottom of page