top of page

Informatiemanagement

Betrouwbare en transparante informatie 

Informatiemanagement bij Trices staat centraal in het streven naar duurzaam en efficiënt gebruik van informatie als bedrijfsmiddel. In een tijd van voortdurende digitalisering, waarin organisaties steeds afhankelijker worden van informatie, zetten wij ons in om jouw doelen te realiseren door middel van effectief informatiemanagement.

Waarom informatiemanagement?

In elk bedrijfsproces ontvangt, creëert en benut een organisatie informatie. Met de exponentiële groei van informatie door digitalisering is het essentieel geworden om informatie op een doordachte manier te beheren. Trices begrijpt de uitdagingen van deze groei, de voortdurende digitalisering, en de toenemende afhankelijkheid van informatie in moderne organisaties.

Onze aanpak: Business IT Alignment

Informatiemanagement bij Trices is een continu proces van het afstemmen van de business en IT (Business IT Alignment), de business en informatie, en de IT en informatie. We leggen de nadruk op het produceren, interpreteren en gebruiken van informatie, waarbij data, informatie en kennis centraal staan. Dit komt neer op een balans van aan de ene kant het op de juiste manier inzetten van IT en aan de andere kant het de beschikbaarheid van de juiste informatie op het juiste moment. 

Trices en informatiemanagement in de praktijk

Bij Trices beschouwen we informatiemanagement als het gebalanceerd managen van de centrale componenten Business, Informatie, Communicatie en Technologie, zonder daarbij de betrouwbaarheid en transparantie uit het oog te verliezen. Op deze manier ontstaat er harmonie tussen strategieën, doelen en de behoeften van de business. We hebben uitgebreide ervaring in zowel profit als non-profit organisaties en ondersteunen je bij het conceptueel vormgeven van diverse aspecten, zoals een digitaal klantcommunicatie platform, een document management strategie, of duurzaam digitaal informatiebeheer.

Informatiehuishouding en Open Overheid

Bij Trices streven we niet alleen naar betrouwbaarheid en transparantie, maar we geloven ook in een effectieve informatiehuishouding en de principes van een Open Overheid. Wij ondersteunen graag bij het creëren van een solide basis voor jouw informatiebeheer, met inbegrip van concepten zoals digitaal klantcommunicatie platform en duurzaam digitaal informatiebeheer.

Opleiding Informatiemanagement bij Trices

Ontdek de mogelijkheden om je kennis te vergroten! Trices biedt dit jaar een opleiding aan op het gebied van informatiemanagement. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de inhoud, data en inschrijvingsmogelijkheden. Investeer in je expertise en til je informatiemanagement naar een hoger niveau met Trices. 

Behoefte aan meer informatie? Ga hier naar de contactpagina.

bottom of page