top of page

Procesmanagement

Onze procesmanagers ondersteunen bij het in kaart brengen en verbeteren.

Procesmanagement: Optimalisatie voor Continu Succes

Procesmanagement, in het bijzonder Business Process Management (BPM), is de sleutel tot het continu verbeteren van bedrijfsprocessen. Bij Trices begrijpen we dat BPM niet alleen draait om het analyseren, modelleren, implementeren, monitoren en automatiseren van processen; het gaat ook om het behalen van organisatiedoelstellingen.

Procesmanagement bij Trices

Trices staat klaar om organisaties te helpen bij het bereiken van hun doelen. Of je focus nu ligt op kostenbesparing, het creëren van meer klantwaarde, of het omgaan met grote veranderingen zoals digitalisering, wetwijzigingen of systeemimplementaties, wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

  • Lean of Six Sigma aanpak: Voor kostenefficiënte procesoptimalisatie.

  • Customer Journey aanpak: Voor het creëren van meer klantwaarde.

  • Digitalisatie van processen: Bij grote veranderingen en technologische vooruitgang.

  • Certificering: Ondersteuning bij het behalen van certificeringen zoals ISAE, ISO of HKZ.

Onze Aanpak

Trices legt de nadruk op continue verbetering door processen te beschrijven, te besturen, te analyseren en te verbeteren. Met methoden zoals Lean en Six Sigma helpen we organisaties effectiever en efficiënter te werken en hun kwaliteit voortdurend te optimaliseren.

Naast onze ervaring met gangbare proces tools, hebben we onze eigen gebruiksvriendelijke tool ontwikkeld: TriCel. Dit stelt organisaties in staat om op een eenvoudige en kosteneffectieve manier processen te beschrijven, met inbegrip van risico's en beheersmaatregelen. 

Onze consultants hebben ruime ervaring met het beschrijven van processen of het implementeren van nieuwe processen voor jouw organisatie. 

Blijvende Kennisontwikkeling

Bij Trices leggen we niet alleen bestaande kennis vast, maar breiden we deze voortdurend uit met nieuwe ontwikkelingen en ervaringen. Onze professionals zetten deze uitgebreide kennis in om succesvolle opdrachten in procesmanagement uit te voeren. Meer weten over hoe Trices jouw processen kan optimaliseren en organisatiedoelen kan helpen bereiken? Bezoek onze klantcases en krijg een indruk van onze projeten!

Behoefte aan meer informatie? Bezoek onze contactpagina.

bottom of page