top of page

Procesmanagement

Business Process Management (BPM) heeft als doel het continu verbeteren van de bedrijfsprocessen.

 

BPM helpt organisaties effectiever en efficiënter te zijn en voortdurend de kwaliteit te optimaliseren. 

Dit gebeurt door analyse, modellering, implementatie, monitoring en automatisering van de processen. Wanneer deze activiteiten structureel worden uitgevoerd is er sprake van BPM.​

Trices en BPM

 

Trices helpt organisaties om doelstellingen te behalen.

Wilt u uw processen verbeteren om daarmee kosten te besparen? Dan past daarbij een Lean of Six Sigma aanpak en zullen wij uw processen zodanig ontwerpen dat deze efficiënt en effectief uitgevoerd kunnen worden.

Wilt u meer klantwaarde creëren? Daar past een customer journey aanpak beter bij, waarbij de klantreis als uitgangspunt wordt genomen.

 

Naast deze voorbeelden kunnen wij u ook helpen bij grote veranderingen zoals het digitaliseren van processen of het aanpassen van processen door wetwijzigingen, veranderende marktomstandigheden of implementatie van nieuwe systemen. Ook voor ondersteuning bij het verkrijgen van een certificering zoals ISAE of ISO, kunt u bij Trices terecht.

Wij helpen u graag uw processen goed te beschrijven met daarbij de risico’s en beheersmaatregelen. Trices kiest hierbij altijd voor een procesbenadering, want kennis van processen, daar draait het om.

Door jarenlange ervaring bij verschillende organisaties hebben wij ervaring met de meest gangbare proces tools.

Voor organisaties die geen behoefte hebben aan één van de gangbare tools, maar wel processen willen beschrijven, heeft Trices zelf een zeer gebruiksvriendelijke tool ontwikkeld, TriCel genaamd. TriCel is verrassend eenvoudig, prijstechnisch vriendelijk en indien gewenst voor alle medewerkers toegankelijk.

Behoefte aan meer informatie? Ga hier naar de contactpagina.

bottom of page