top of page

Alles is een proces. Vanuit die gedachte gaan onze medewerkers aan de slag met projecten op het gebied van procesmanagement, informatiemanagement, HRM en projectmanagement. Door procesmatig te werk te gaan, creëren wij overzicht en zorgen wij dat alle betrokkenen dezelfde taal spreken.

Specialismen

Onze professionals slaan de handen ineen om hun kennis en ervaringen samen te brengen. Zo kunnen zij de gecombineerde kennis gebruiken om hun opdrachten nog beter uit te voeren.

5188372.png

Procesmanagement

Procesmanagement draait om continue verbetering door het beschrijven, besturen, analyseren en verbeteren van processen. Methoden als Lean en Six Sigma helpen hierbij door processen te stroomlijnen en de klantwaarde te verhogen.

istockphoto-1065242742-612x612_edited_ed

Informatiemanagement

Informatiemanagement heeft als doel om informatie als bedrijfsmiddel op een duurzame en efficiënte manier te managen en in te zetten om de doelen van de organisatie te realiseren.

5058405.png

HRM

De HR-professionals van Trices dragen vanuit HR-perspectief bij aan de successen van organisaties. Dit doen zij door in het werk en, alle acties die hieruit voortvloeien, de doelstellingen van organisaties centraal te stellen. Vaak is de kern van opdrachten optimalisatie van processen, gecombineerd met verandermanagement.

Onze opdrachtgevers

Kiesraad Logo_RGB.png
reade-logo_edited.png
aldiduitsland_edited.png
Logo-Ministerie-Binnenlandse-zaken_edite
Traverse-logo-groen.png
duo_edited_edited.png
N.V._Nederlandse_Gasunie.svg.png
f757c15e-logo-douane_edited.png
Logo-gemeente-Rotterdam_vierkant_edited.png
mvrdv.png
bottom of page